FotFotograf Martin Michael Nilsson

Fotograf Martin Michael Nilsson

ArtQueen's aRt & fashion performing at Venice Beach Music Festival August 2021

"Love is Diverse - Color the Universe"

Fotograf: Tomas Axelsson
Love is Diverse - Color the Universe
2018-2020

Dress: Stina Larsson.

Crown: Helena Johansson Palmqvist/ Snirkel

Projektet aRt & fashion påbörjades 2013 av Rebecca Salomonsson grundaren av ArtQueen.

 

ArtQueen (AQ) har sedan 10 år arbetat med konst och konstutställningar i både Sverige och utomlands. Syftet då och nu är att förmedla konst på ett annorlunda sätt. Kulturföreningen aRt Town Kristianstad gick in i projektet som en samarbetspartner 2014 , för att vidareutveckla föreningen och kulturen i vår närhet.

"Something old, something new, Im lost in space with you" är namnet på det nya projektet med den nya art & fashion showen. 

Själva show namnet är döpt till " Love is Diverse - Color The Universe" och som kommer visas under 2019/2020 . Premiär på hemmaplan i Kristianstad Påskafton 20/4  2019 kl 15.00 i Tivoliparken.

 

ArtQueen vill förmedla en konstshow som ska bli spektakulär i sitt utformande och till tonerna av "återvunnen musik".Projektet vill med denna aspekt sätta vårt fotavtryck på hur gemene man ser på miljöförstöringen och hur vi kan bidra till en bättre planet.

 

Vi använder oss av material som vanligtvis slängs efter användandet, visar vi på vårt sätt upp hur man med fantasi ,engagemang och kreativitet sprider kunskap för att inte i lika stor utsträckning engångs konsumera.

 

Vi vill lämna vårt fotavtryck på jorden.

ArtQueen presenterar stolt årets grymma konstnärer, stylist, fotograf, modeller.

 

Konstnärer:

Alicia Persson

Chris Robertson

Marianne Andersson

Bitte Wirestrand 

Stina Larsson

Karin Håkansson

Eva Sigvardsson

Helena Johansson Palmqvist

Elin Lindström

Fotograf:

Tomas Axelsson

Koordinator

David Andrè

 

Modeller:

Ulf Svensson

Rebecca Salomonsson

Urban Burström

Anna Håkansson

Patrik Påhlman

Lise Andersson

Moa Tillgren Stjernberg

Fredrik Melin

Lars Löfqvist

Bitte Wirestrand

Susann Mattsson

Sami Nilsonius

Janni Karlsson

Samuel Prené

Photographer: Peter Lennartsson

Artist: Aryana Maroof 

Artist: Camilla Wigström

Photographer: Tomas Axelsson

Årets Påskaffisch

Easter Art Show 2020

Besök ArtQueen i sitt magiska och vackra aRt castle 

 

Bara ett stenkast från stan så har du Norra Åsum och gamla Wendes A3 militär område, som för 5 år sedan förvandlades från en gammal sliten byggnad till ett slott utan dess like. När du kommer innanför entrén möts du av ett kaleidoskop av mångfald med konst från alla världens hörn så vi kan lova dig ett oförglömligt och minnesrikt äventyr. En djungel av konst  som presenteras från alla  hela världens hörn och där varje rum är unikt i sig, med konst av målningar, möbler, hantverk, keramik, smycken och mer!

 

För bokning av personlig visning kontakta ArtQueen: info@artqueen.se eller 0768-96 40 10

Öppettider: Måndag - Fredag 12.00 -18.00

Varmt Välkomna! Love is aRt - Color your heart 

ArtQueen by Rebecca

 

Click on the button below to see a tour of aRt castle:

Designer: Stina Larsson

Senaste Nyheterna

ArtQueen YouTube

Follow ArtQueen and her aRt & fashion shows, events, & music videos.

SUBSCRIBE NOW!

Wall artwork "Happiness" at 

aRt castle

Under namnet Thor skapar det äkta paret Caroline och Jens målningar som fångar lyckan mellan människor och djur. Betraktaren ska skratta åt eller minst må bra av deras konst som är fylld av färger, gärna starka och gärna mycket.

 

De två började måla tillsammans när de flyttade från det internationella konstkollektivet i Peru där de bodde med indianer och shamaner för att resa runt i Sydamerika. Längs vägen skapade de väggmålningar på hotel i Peru, Ecuador och Colombia. Inspirationen kommer från visionär konst och sydamerikanska mönster.

 

Tillbaka på hemmaplan är filosofin att livet ska fyllas av lycka, att leva sin passion, njuta av livet och drömma stort. Mer av den varan finns på hemsidan och i sociala medier under namnet We are Thor.

Instagram: We are Thor (click)

"Djungelpatrullen"

We are Thor. J. Karlsson, E. Dunsäter, H. Johansson Palmqvist, I. Dahlgren, S. Mattsson 

ArtQueens Boujee Art Caravan "Queenie"

Nu påbörjas en ny resa med ArtQueen och den galet snygga husvagnen "Queenie" som är målad av bästa graffittikonstnären Kristoffer Lindqvist från Stockholm.

Klicka här för att komma till Kristoffer Lindqvists Facebooksida

ArtQueen kommer bl.a. resa runt och besöka olika platser i både Sverige och även i Danmark. Vi kommer hälsa på hemma hos konstnärer i deras studios eller gallerier där vi även kommer att köra aRt town live radio direkt från "Queenie" vagnen och bjuda in alla möjliga intressanta människor som vi träffar på när vi åker runt. Ibland så komme vi även bjuda med några av våra modeller från aRt & fashion som kommer visa upp sina galet häftiga outfits från konstnärerna som deltagit under åren med ArtQueen i projektet aRt & fashion. Projektet påbörjades 2013 av ArtQueen och har sedan dess tagit hela crewet in i en magisk resa med nya möten och nya upplevelser utöver det vanliga i livet. Vill du att vi besöker just dig och din studio/galleri så vänligen maila in till: info@artqueen.se

Fotograf: Peter Lennartsson

Great planet of apparel art 2016-2018

ArtQueen aRt & fashion till Berlin och "Karnevalen der Kulturen"

 

Under 3 dagar i maj månad så äger den årliga "Karnevalen der Kulturen" rum i Berlin, och för tredje gången kommer ArtQueen och hela ensamblen med modeller att delta och gå med i street paraden.

 

Stora delar av hela kollektionerna från "Great Planet of Apparel Art" och "Love is Diverse, Color the Universe" kommer visas upp. Showerna på 10 minuter kommer att framföras av 8 modeller i "Die Grune Park" under lördagen.

 

Vi kommer även att tävla i en 90 sekunders showcase där möjligheten finns att vinna 100 euro för bl.a. bästa outfit, bästa framförande och bästa ideförslag. Kommer bli en härlig resa med massor av konst, musik, perfomance m.m. under 3 dagar i Berlin.

 

Följ oss gärna för bilder och info på Facebook och Instagram i vårt äventyr under en gigantisk karneval.

 

Klicka även in på http://www.karneval-berlin.de/ton-bild/bildergalerie.html

https://www.youtube.com/watch?v=SRDIr7fhDPU

Love is Art - Color Your Berlin Heart

64361734_10214974637255700_5785886590609

aRt town live radio!

Varje fredag från kl 20.00 tom kl 22.00 sänder vi live radio via fb live från olika företag och platser, och gäster som besöker oss under programmets gång. En succé har detta visat sig att bli då vi åker runt och visar upp samt intervjuvar , alla möjliga trevliga och kreativa människor i deras olika verksamheter.

 

Vill du att vi besöker just dig så skicka ett mail till ArtQueen: info@artqueen.se så kontaktar vi dig inom kort.

Fotograf: Peter Lennartsson
ArtQueen Showcase Photos

aRt & Modeller från vår show "Great Planet of apparel art". Bilder från vårt showcase för RAW-artister på Bel Air i Hollywood den 16 november 2017. Photographer Peter E. Reiche / Berlin

https://www.facebook.com/peter.e.reiche

portfolio: www.fotografie.e-boot.net

www.instagram.com/peterereiche/

www.sprecher.e-boot.net

www.e-boot.net

www.linkedin.com/pub/peter-e-reiche/5b/132/692

www.peterereiche.carbonmade.com/

 aRt & fashion models from our show "Great Planet of apparel art" . Photos from our show case for RAW artists at Bel Air in Hollywood 16th of November 2017. Photographer Peter E. Reiche / Berlin

ArtQueens Great Planet of Apparel Art:

Svenska föreställningen med ArtQueen återvänder till Venice Beach Music Fest med en modeshow av återvunnet material, åtföljd av livebandets prestanda. Great Planet of Apparel Art är en show som består av 15 artister, 14 modeller och 5 musiker, alla arbetar tillsammans för att skapa en otraditionell modeshow som inte bara underhåller men väcker en medvetenhet om konst som en katalysator. Visionens uppdrag är att visa cykeln av jordens förstörelse och återuppbyggnad genom konst och kärlek. Deras manifest: "Jorden shrivels och är utbränd av kalla hjärtan ... Kärlek ger makt och planeten läker ... Man ger ett löfte om kärlek till universum." En musik och konsthändelse som inte får missas!

Projektet Love is Diverse - Color the Universe fortsätter under hela 2020 där vi fortsätter jobba med återvinningsmaterial och mångfald.

Projektet är en konst och musikshow där värdeorden "Something old, something new, I'm lost in space with you" ska fånga publikens uppmärksamhet. ❤ ❤ ❤

aRt & fashion in Miami, FL
October 24  2019 @7.00pm
aRt & fashion models from our show "Great Planet of apparel art" . Photos from our show case for RAW artists at Bel Air in Hollywood 16th of November 2017. Photographer Peter E. Reiche / Berlin
Events 2020
Tim Anderssons Minnesfond

Events 2021

Tack till alla bidragsgivare för

året 2020! 

En fond till minne av Tim Andersson som instiftades av hans mamma Rebecca Salomonsson och lillasyster Lise Andersson för att hedra minnet av Tim❤ samtidigt som att uppmärksamma och ge ekonomiskt stöd till personer som aktivt arbetar i Tims anda. Läs mer om hur du kan ansöka ur Tim Anderssons Minnesfond:

timanderssonsminnesfond.se

 

Vill ni skänka pengar till minnesfonden?

Summan ni vill skänka sätts in på:

BG Nr: 113-8494, märkt med ert namn och adress.

Fotograf Igor Vitomirov
137560880_1261149020929974_3941435220961

Tack till!

Stiftelsen Tim Anderssons Minnesfond vill rikta ett stort tack till generösa givare som under året bidragit till att möjliggöra utdelningen av årets stipendium.

Årets stipendiat 2021 är:

Alice Leth

Kroppsmålning 2016 
med ArtQueen & Brownbetty of Sweden.

Kroppskonstnär Marianne Andersson, Hår & Make -up Shwsha Taha, Fotograf Jane Svensson 

Body painting by artist Marianne Andersson

Kroppsmålning 2020.

ArtQueen Showcase i Hollywood 2018!

 

Sommaren 2018, 23 augusti så uppträde hela art & fashion crewet för andra gången för RAW artists i Hollywood. Ett makalöst och fantastiskt event som ägde rum på en fashionabel klubb på Sunset Boulevard.

 

Ett stort press uppbåd från Los Angeles som befann sig på plats och med ett stort intresse för konsten, musiken och underhållningen som alla artisterna framförde under kvällens gång.

 

En ära för ArtQueen och hela crewet att åter igen bli inbjuden av RAW artists som är en organisation som funnits i flera år och som hjälper unga och nya artister att komma fram i showvärlden.

 

RAW artists samarbetar med många olika arrangörer i hela USA, och man ges vid ett tillfälle möjligheten att få uppträda i Hollywood. Därefter får man själv boka in sig vart man vill uppträda utanför Los Angeles.

 

Den 24 oktober, 2019 uppträdde Art & Fashion crewet på Stellar Revolution i Fort Lauderdale, Miami. Lady Gaga, The Weeknd, och Volbeat har alla uppträtt på Stellar. 

Nästa uppträde for RAW Artists sker i Augusti 2020.

Love is art - Color your heart <3

Fotograf: Micke Brenk

50858183_10213965873437235_2714255937631

  • RAW Artists, Hollywood

        Date to be determined

Projektet Love is Diverse - Color the Universe fortsätter under hela 2021 där vi fortsätter jobba med återvinningsmaterial och mångfald.

Projektet är en konst och musikshow där värdeorden "Something old, something new, I'm lost in space with you" ska fånga publikens uppmärksamhet. ❤ ❤ ❤

ArtQueen & RaRa Superstar

Budgivning för Tim Anderssons Minnesfond

Lägg ett bud fram till t.o.m 30/12/20 på denna fantastiska målning gjord av konstnären Camilla Wigström som går till Tim Anderssons minnesfond. Visas pa aRt castle under Påskrundan.

 

Instagram: wigstromart (click) 

Samuel Préne, Janni Karlsson, Stefan Wentzel

Fotograf Martin Michael Nilsson
Boka din nästa konst utställning hos ArtQueen under "exhibition places"

Här ser du flera fina utställnings möjligheter runtom i Skåne,Halland och Blekinge , och  där din konst blir tillgänglig och exponeras inför flera tusen besökare varje månad.

ArtQueens älskade och bästa partner Charlie "Lala" 

Boka vår makalösa art & fashion show till ditt företags event , eller vår show case med mingel. För mer info och pris uppgift kontakta Rebecca på ArtQueen: 

info@artqueen.se

Boka showen aRt & fashion

41328234_10213063666002613_7776257672042
 "Great Planet of Apparel Art" 2018

"Go Wild n Crazy" i USA 2015

ArtQueen och rockbandet Black Diamond deltog under 10:e års festivalen i Los Angeles, på "Venice Beach Music Fest".
En spektakulär och färgstark show som representerar sömmerskor och konstnärers gemensamma arbeten som tagits fram  under hösten/vinter 2014 och 2015 där olika tekniker och stilar möts.. 

14 modeller, 14 konstnärer och 7 sömmerskor kommer att ge dig en upplevelse som är större än du någonsin kunde förvänta dig,


Love Is Art - Color Your Heart 

 ArtQueen Youtube  |  Trailers 

aRt&fashion trailer 2014

aRt&fashion musicvideo feat BlackDiamond 

ArtQueen & Black Diamond - LIVEACT - Harley Days Hamburg 2015

 

Matthias Brix

Stipendiat Alice Leth och konstnär Samuel Prené.

12 / 9

I höst kickar vi igång ännu ett nytt projekt och denna gången "Wed Ring aRt" med premiär Långfredagen 2 april 2021. Återigen jobbar vi vidare med återvinning och ett nytt spännande äventyr väntar konstnärerna. Stay tuned!

  • New events coming up in 2021  

    • aRt castle | Artillerivägen 8, Kristianstad

R.I.P. Katinka Gustafsson
Screen Shot 2020-11-22 at 11.31.09 PM.pn

© 2019 by ArtQueen.

Proudly created by Brownbetty of Sweden. Do you need a webpage? Contact: brownbetty.se or liseandersson0@gmail.com